(Tarragona) Concentració de protesta contra un acomiadament a Centelles Informàtica

Des de la Federació Local de Tarragona de la CNT (Confederació Nacional del Treball) es vol denunciar públicament a l'empresa Centelles Informàtica (C/ Prat de la Riba 34, Tarragona). Aquesta empresa, dedicada a la venta, instal.lació i reparació d'equips informàtics, ha acomiadat -tot i declarar beneficis- un treballador que portava més de 8 anys a l'empresa. La recent reforma laboral que facilita i abarateix l'acomiadament ha permès aquest acomiadament.
El treballador durant aquests 8 anys ha acceptat importants sacrificis com jornades il·legals de 15 hores diàries, sense ni tan sols les hores de descans mínimes entre jornada i jornada.
Però l'agraïment a aquests sacrificis per part de Jordi Centelles Sancho, propietari de l'empresa, ha estat acomiadar el treballador, i a més a més, amb la indemnització més barata.
A banda, des del sindicat CNT s'iniciarà una campanya de denúncia pública i de petició de boicot a aquesta empresa mentre no es solucioni aquest conflicte laboral. La primera activitat d'aquesta campanya serà la realització d'una concentració de protesta davant la seu de l'empresa (C/ Prat de la Riba 34, Tarragona) el proper dijous, 24 de gener, des de les 19H fins les 20H.
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.