(Tarragona) Concentració de protesta contra un acomiadament a Centelles Informàtica

Des de la Federació Local de Tarragona de la CNT (Confederació Nacional del Treball) es vol denunciar públicament a l'empresa Centelles Informàtica (C/ Prat de la Riba 34, Tarragona). Aquesta empresa, dedicada a la venta, instal.lació i reparació d'equips informàtics, ha acomiadat -tot i declarar beneficis- un treballador que portava més de 8 anys a l'empresa. La recent reforma laboral que facilita i abarateix l'acomiadament ha permès aquest acomiadament.
El treballador durant aquests 8 anys ha acceptat importants sacrificis com jornades il·legals de 15 hores diàries, sense ni tan sols les hores de descans mínimes entre jornada i jornada.
Però l'agraïment a aquests sacrificis per part de Jordi Centelles Sancho, propietari de l'empresa, ha estat acomiadar el treballador, i a més a més, amb la indemnització més barata.
A banda, des del sindicat CNT s'iniciarà una campanya de denúncia pública i de petició de boicot a aquesta empresa mentre no es solucioni aquest conflicte laboral. La primera activitat d'aquesta campanya serà la realització d'una concentració de protesta davant la seu de l'empresa (C/ Prat de la Riba 34, Tarragona) el proper dijous, 24 de gener, des de les 19H fins les 20H.
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.