Afilia’t

La CNT és una associació de treballadores i treballadors organitzats en assemblees locals i sectorials. El seu objectiu és aconseguir una societat més justa, sense desigualtats socials, on tots els recursos siguin col·lectius, per tal de garantir les necessitats de tothom, i on totes les decisions siguin preses a través de la participació directa.

L’Assemblea: És la reunió en la qual es prenen totes les decisions amb la participació de totes i tots els presents.

L’Autogestió: La CNT és totalment independent del govern i del empresaris. Ens neguem a rebre cap mena de subvenció. Són prou coneguts els casos de “sindicats” subvencionats i controlats pel govern i per la patronal, i que evidentment no s’atreveixen a mossegar la mà que els dona de menjar.

Horitzontalitat: Totes les nostres decisions es prenen en assemblea. Les persones que ocupen càrrecs no cobren, sinó que són treballadors i treballadores que dediquen el seu temps de manera generosa per aconseguir una societat millor. Aquests càrrecs son sempre revocables i no decisoris, simplement apliquen les decisions de l’assemblea.

Acció Directa: No participem en el joc de les eleccions sindicals patrocinat per l’Estat per controlar els treballadors. Els comitès d’empresa impliquen jerarquia per a què: 1- una minoria fàcilment corrompible per la patronal signi el que vulgui en nom dels treballadors; 2- els sindicats participants en les eleccions es preocupin fonamentalment a aconseguir més delegats escollits a les eleccions, i les corresponents subvencions, per tal de poder mantenir els càrrec alliberats; i 3- els treballadors/es deleguem i quedem desorganitzats, desmobilitzats i en mans de “sindicats” i comitès d’empresa jeràrquics, amb interessos molt diferents als nostres, i dependents de les subvencions i dels diferents favors patronals i estatals.

Nosaltres ens organitzem en seccions sindicals (assemblees de treballadors i treballadores per sectors i empreses) per defensar directament els nostres drets.

Solidaritat i Reciprocitat: La nostra força és la implicació dels afilats i afilades. Quan algun company/a té algun problema tota la CNT s’aboca a ajudar-lo com si fos propi, i tots responem a una.

C/ Cardenal Cervantes 18, Tarragona Tel. 696 10 10 28

https://cntait-tgn.org

tarragona@cntait.org

ORGANITZA’T!

AFILIA’T!

6 5
6 5