ACOMIADAMENT D’UNA EDUCADORA INFANTIL A L’ESCOLA BRESSOL DE STA. OLIVA

 

Des de la Secció Sindical de la CNT a l'Ajuntament de Sta. Oliva volem denunciar públicament el recent acomiadament d'una educadora infantil de l'escola bressol de la localitat. Aquesta mesura representa una clara retallada de personal de l'escola bressol, que ara quedarà amb una plantilla -a banda de l'equip directiu- de tan sols 4 educadores, comportant -en conseqüència- un evident empitjorament del servei i de la qualitat educativa de l'escola bressol.
L'Ajuntament té el deure de garantir la qualitat d'un servei bàsic com l'escola bressol, i aquesta decisió -en major o menor mesura- afecta a tota la ciutadania i als serveis municipals que la població rep i costeja amb els impostos municipals.
Cal dir a més a més, que el salari de l'educadora infantil acomiadada era de 20.913 euros quan el sou dels més que qüestionables càrrecs anomenats "assessors polítics" són aproximadament de 23.000 euros cadascun, i en aquest cas no s'ha produït cap acomiadament.
Per tant, aquesta decisió de l'Ajuntament no es pot justificar en ajustos pressupostaris, i sols es pot qualificar de completament arbitrària i injusta, retallant per la part més feble, els treballadors, afavorint l'atur a la població i empitjorant els serveis socials, mentre per contra es mantenen íntegrament costos superflus com els salaris dels "assessors polítics".
Per últim, i per major injustícia amb tot allò exposat, l'Ajuntament no sols deixa sense feina i sense sustent una educadora infantil amb una antiguitat de 10 anys, si no que a més a més no li paga cap tipus d'indemnització per l'acomiadament.
Per tot això, des de la la Secció Sindical de la CNT a l'Ajuntament rebutgem totalment l'acomiadament produït i cridem a la població a què faci seva la denúncia d'aquest acte profundament injust i que afecta seriosament la qualitat educativa de l'escola bressol del municipi.
Secció Sindical de la CNT a l'Ajuntament de Sta. Oliva
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.