Concentració contra les retallades 16 juny Tarragona i mani 19 juny

Ahir, 16 de juny, a partir de les 19h, l'Ateneu Llibertari i la CNT de Tarragona varen organitzar una concentració davant la seu de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona i dels sindicats subvencionats i al seu servei CCOO i UGT, per tal de denunciar un cop més les retallades en drets socials, la precarietat de la vida i l'especulació, i en favor de l'autogestió.

Es va desplegar una pancarta i es varen repartir més de 500 octavetes, mentre es llegia el comunicat i es corejaven lemes per megafonia. Cal destacar la simpatia i suport que va despertar l'acte entre molts vianants i conductors que passaven per la zona.

La CNT de Tarragona tornarà a sortir al carrer per aquest mateixos motius aquest proper diumenge 19 de gener, a la manifestació unitària contra les retallades socials, que sortirà a les 19h de la plaça Imperial Tarraco de Tarragona, formant bloc propi, com ja va fer a l'anterior convocatòria. Per tal fi, us esperem diumenge a les 18.45H al local de CNT Tarragona.

CNT Tarragona

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.