Concentració contra les retallades socials 16 juny Tarragona

 

LA SANG ENS BULL!

            Veiem com dia a dia ens retallen els nostres drets: educació, sanitat, transport, sous, pensions, etc. per part de l'Estat, independentment del partit polític que governi, i la Patronal, amb la complicitat dels sindicats majoritaris (CCOO i UGT). A nosaltres la sang ens bull i n’estem fartes.

            A més a més, estem assistint al augment de la precarietat a tots els àmbits de la vida, i per contra s'incrementen les ajudes als bancs i a les grans empreses beneficiant als especuladors. I cada cop que sortim al carrer denunciant-ho l'Estat ens reprimeix violentament.

            Conscients que aquestes retallades afavoreixen els privilegis dels de sempre i de que cap govern defensarà els nostres interessos, apostem per l’auto-organització de les Classes Treballadores.

            Hem pogut veure la complicitat del sindicats del poder amb multitud de conflictes, com per exemple: signar la retallada de les pensions, o nombrosos ERO's, els més recents els de NISSAN, SEAT i Telefònica.

            Ningú vindrà a solucionar els nostres conflictes, per tant, hem d’aturar els atacs dels amos, construir espais de solidaritat, crear assemblees als llocs de treball, als barris, al veïnat… i en definitiva amb qui comparteixi els nostres problemes i inquietuds.

            Afrontem el dia a dia de forma directa i sense intermediaris. Encara que ens diguin que les coses les decideixen “altres” i que no s’hi pot fer res, ens ho diuen perquè tenen por de que ho fem.

            Sortim al carrer no per pidolar els nostres drets sinó per lluitar i auto-organitzarnos.

NI RESIGNACIÓ, NI VICTIMISME,

ACCIÓ DIRECTA I AUTOGESTIÓ!

Ateneu Llibertari Alomà                 CNT-AIT

NOS HIERVE LA SANGRE!

            Vemos como día a día nos recortan nuestros derechos: educación, sanidad, transporte, sueldos, pensiones, etc. por parte del Estado, independientemente del partido político que gobierna, y la Patronal, con la complicidad de los sindicatos mayoritarios (CCOO y UGT). A nosotras la sangre nos hierve y estamos hartas.

            Además, estamos asistiendo al aumento de la precariedad en todos los ámbitos de la vida, mientras se incrementan las ayudas a los bancos y a las grandes empresas beneficiando a los especuladores. Y cada vez que salimos a la calle para denunciarlo el Estado nos reprime violentamente.

            Conscientes de que estos recortes benefician los privilegios de los de siempre y que nunca ningún gobierno defenderá nuestros intereses, apostamos por la auto-organización de las Clases Trabajadoras.

            Hemos podido ver la complicidad de los sindicatos del poder en multitud de conflictos, como por ejemplo: firmar los recortes en las pensiones, los numerosos ERE's, los mas recientes los de NISSAN, SEAT y Telefónica.

            Nadie vendrá a solucionar nuestros conflictos, por lo tanto, hemos de parar los ataques de los amos, construir espacios de solidaridad, crear asambleas en los lugares de trabajo, a los barrios, al vecindario … y en definitiva con quien comparta nuestros problemas e inquietudes.

            Afrontemos el día a día de forma directa y sin intermediarios. Aunque nos digan que las cosas las deciden "otros" y que no se puede hacer nada, nos lo dicen porque tienen miedo de que lo hagamos.

            Salgamos a la calle no para mendigar nuestros derechos, sino para luchar y auto-organizarnos.

NI RESIGNACIÓN, NI VICTIMISMO,

ACCIÓN DIRECTA Y AUTOGESTIÓN!

Ateneu Llibertari Alomà                 CNT-AIT

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.