Tarragona: concentració en defensa de les pensions públiques

El proper dilluns, dia 19, a les 10.30h Marea Pensionista conjuntament amb els sindicats alternatius de Tarragona convoquem concentració a les 10.30h i a la plaça Corsini de TGN en defensa de les pensions públiques dignes i contra la darrera agressió del govern “progressista” que promou l’estafa bancaria dels plans de pensions privats i disminueix encara més les cotitzacions a la seguretat social. 

No hi falteu! 

Ens hi juguem les futures pensions!

DEFENSEM LES PENSIONS PÚBLIQUES, REBUTGEM ELS FONS PRIVATS D’EMPRESA

Diguem NO, signant la nostra negativa que se’ns descompti de la nòmina cap percentatge del nostre salari per a un suposat pla de pensions privat, que només afavoreix al capital i deixa d’ingressar uns diners a la Seguretat Social que és l’única manera de garantir unes pensions públiques i dignes.

El sistema capitalista està decidit a eliminar les pensions públiques amb el vergonyós suport del Govern de torn, i amb els dos grans sindicats, CCOO-UGT, convertits en sindicats grocs, col·laboradors venuts al sistema capitalista.

Quan els i les treballadores  hauríem d’estar millorant les nostres condicions de vida i treball donats els avenços cientificotècnics produïts, increïblement, estem retrocedint.

Resulta que es continuen fent  llargues jornades com a començaments del segle passat, els salaris no ens garanteixen viure sense angoixes i en aquest mateix sentit passa amb el dret a un habitatge, amb l’educació, amb la sanitat, amb el transport públic  i amb  l’encariment dels aliments bàsics.

Cal mostrar que estem vius, ens hem d’esforçar a tenir personalitat pròpia i, per això, hem de prendre consciència que als i les treballadores ens enganyen, ens divideixen i fins i tot ens enfronten.

O despertem, ens organitzem i lluitem junts amb les organitzacions que no s’han doblegat a les manipulacions capitalistes, o les nostres condicions econòmiques, socials i laborals cada dia aniran de mal a pitjor.

DEFENDEMOS LAS PENSIONES PÚBLICAS, RECHAZAMOS LOS FONDOS PRIVADOS DE EMPRESA

Digamos NO, firmando nuestra negativa a que se nos descuente de la nómina ningún porcentaje de nuestro salario para un supuesto plan de pensiones privado, que solo favorece al capital y deja de ingresar cantidades a la Seguridad Social que es la única via de garantizar unas pensiones públicas y dignas.

El sistema capitalista está decidido a eliminar las pensiones públicas con el vergonzoso apoyo del Gobierno de turno, y con los dos grandes sindicatos, CCOO-UGT, convertidos en sindicatos amarillos, colaboradores y vendidos al sistema capitalista.

Cuando los y las trabajadoras tendríamos que estar mejorando nuestras condiciones de vida y trabajo dados los adelantos científico-técnicos producidos, increíblemente, estamos retrocediendo.

Resulta que se continúan haciendo largas jornadas como comienzos del siglo pasado, los salarios no nos garantizan vivir sin angustias y en este mismo sentido pasa con el derecho a una vivienda, con la educación, con la sanidad, con el transporte público y con el encarecimiento de los alimentos básicos.

Hay que mostrar que estamos vivos, nos tenemos que esforzar a tener personalidad propia y, por eso, tenemos que tomar conciencia que a los y las trabajadoras nos engañan, nos dividen e incluso nos enfrentan.

O despertamos, nos organizamos y luchamos todos juntos con las organizaciones que no se han doblado a las manipulaciones capitalistas, o nuestras condiciones económicas, sociales y laborales cada día irán a peor.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.