(Tarragona):Comunicat secció petroquímica CNT-AIT Tarragona

Primer de tot volem mostrar el nostre més sentit condol a les famílies dels difunts i tot el nostre suport i ànims per una ràpida recuperació dels ferits en l’accident d’IQOXE al polígon sud de Tarragona.‬
‪Des del nostre sindicat volem expressar el sentiment de desolació que vivim després dels fets succeïts ahir a casa nostra i posar-nos a la disposició dels afectats que ho necessitin.‬
‪Dit això, la CNT-AIT sempre defensarà i lluitarà per les millores de les condicions laborals i sobretot de seguretat dels nostres treballadors de la indústria petroquímica. Sempre estarem al costat de la nostra gent i mostrarem total disposició en col·laborar en les millores dels protocols, tant de seguretat com en els d’avís a la població, que entenem i denunciem que són defectuosos.‬
‪CNT-AIT Tarragona‬

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.