(TARRAGONA) Concentració absolució 3 joves de Lleida

Dilluns 11 d'abril. Plaça la Font, 20:00h
Durant el 2012, 50 presos socials de diferents presons del regne d'Espanya duien a terme la "Campanya contra els maltractes i les tortures" que consistia en dejunis mensuals i la denúncia judicial per cada abús o tortura que rebessin. A la preso de Ponent hi habia 5 presos que la secundaven i desenes de persones solidàries del carrer que assistien als actes de protesta contra la tortura. El resutat repressiu d'aquell any de lluita va ser:
4 presos participants de la campanya són dispersats del CP Ponent duran el 2012.
1 pres del CP Ponent participant de la campanya es condenat a 9 mesos de presó per "denúncia falsa" al 2012
3 joves solidaris són denunciats per "amenaces i obstrucció a la justicia" per carcellers del CP Ponent a finals de 2012.
EL PRÒXIM 26 D'ABRIL JUTJARAN ALS 3 JOVES SOLIDARIS I LA FISCALIA DE L'ESTAT ELS DEMANA 5 ANYS I MIG A DOS D'ELLS I 3 ANYS A L'ALTRE, I MÉS DE 20.000 euros de pena/multa.
NO PERMETEN MÉS REPRESSIÓ. PRIMER REPRIMEIXEN A PRESSOS SOCIALS PER DENUNCIAR ELS ABUSOS A LES PRESONS I ARA REPRIMEIXEN A LES PERSONES QUE VAN PARTICIPAR EN ACTES DE SUPORT.
PENSA SOBRE LES CONDICIONS A LES PRESONS, SOBRE PER QUÉ HI HA PERSONES QUE DECIDEIXEN PARTICIPAR EN ACTES CONTRA LA TORTURA, PENSA! NO ET CREGUIS EL QUE ET DIGUIN A LA TELE, ALS BARS O PER INTERNET, SIGUIS CRÍTIC/A.
PENSA PER TU MATEIX I DEXIDEIX!
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.