Gran afluència a les jornades culturals de Tarragona

Durant els mesos de gener i febrer, la CNT-AIT de Tarragona ha organitzat unes jornades culturals amb la voluntat d'oferir a la ciutat altres veus oposades al discurs únic que diàriament llancen els mitjans burgesos.

Una exposició fotogràfica sobre la revolució d'Astúries de 1934 va inaugurar l'esmentada programació, i alhora l'ampliada sala d'actes del Sindicat. El 29 de gener, el company Amadeu Casellas va narrar algunes experiències viscudes en el seus més de 23 anys defensant els drets humans dins les presons. El company Miguel Correas ens va oferir alguns dels seus meravellosos versos i va exposar algunes fites del moviment llibertari en el camp cultural i en l'educació. Una absorbent xerrada amb motiu dels cent anys de la CNT-AIT a càrrec del company Jesús, de Tarragona, fou l'encarregada de tancar aquestes jornades.

Cal destacar el gran èxit d'afluència de públic, al voltant de la cinquantena de persones a les xerrades, així com l'interés dels actes i els debats suscitats.

L'exposició sobre la revolució d'Astúries romandrà oberta per la seva visita durant els propers dos mesos.

CNT de Tarragona 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.