Tarragona: 1 de maig

1r DE MAIG: PER LA JUSTÍCIA I LA PAU.

ACABEM AMB EL CAPITALISME!

138 anys d’aquelles lluites heroiques dels treballadors nord-americans i, més de cent de molts altres 1 de maig en altres països, com el nostre, les mobilitzacions del qual aconsegueixen la jornada de 8 hores i millors condicions econòmiques i de treball.

No obstant això, avui ens trobem amb increïbles retrocessos que traeixen aquelles conquestes, aconseguides a base d’un heroisme obrer que va costar molta repressió i vessament de sang.

Continuem denunciant la vergonyant i traïdora actitud dels sindicats CCOO-UGT, necessaris col·laboradors de l’estat capitalista i de la burgesia, perquè encara s’hagi incrementat molt més la desorganització, la desmobilització i els enormes retrocessos en els drets socials, laborals i econòmics de la gent treballadora.

És necessari, que els sindicats combatius continuem fent esforços a conscienciar i organitzar als treballadors i treballadores, per a marginar als sindicats traïdors i acabar amb el criminal sistema d’explotació capitalista del gènere humà i de l’ecosistema.

Sense la classe treballadora el món s’aturaria

La riquesa i tots els béns els creen els i les treballadores, i s’ho queden les empreses.

Solidaritat Internacional: aturem l’extermini i l’espoli de Palestina, del Congo, del Iemen…

Ara i sempre construïm la veritable llibertat; stop a la repressió; desmantellament les bases militars i de l’OTAN.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.