(Tarragona): 27/9/2020 Piquete Port Aventura

PER UN TRANSPORT SANITARI DIGNE, DENÚNCIA A LES EMPRESES!!!

L’avarícia de grans empreses i fons de capital privats, ens han convertit en clients. Estan traient tot el rendiment econòmic que poden al sector i als qui el paguem: les treballadores i treballadors de tots els sectors.

Grans empreses com HTG Group, sustentada econòmicament per fons voltor com Investindustrial o PROA Capital, s’han ficat en el sector del Transport Sanitari per a treure la major tallada possible d’un servei que és de totes. Polítics i empresaris ho estan aconseguint: el Transport Sanitari s’ha convertint en un negoci milionari, a costa de les condicions de prestació del servei i de les condicions laborals de la plantilla.

Les empreses usen les nostres ambulàncies, les rutes, a la plantilla de treballadores…per a obtenir beneficis. Ens diuen que sempre tenim la raó, però els vehicles no compleixen amb les condicions mínimes, les rutes no s’ajusten a les necessitats de les persones, les condicions laborals estan en caiguda lliure…

No podem quedar-nos de braços plegats mentre el servei es deteriora i es buiden les arques de la sanitat en benefici de polítics, empreses i dels voltors que les manegen. Mou-te i denúncia. No deixis que es converteixi en normal que la teva ruta de radioteràpia tingui 100 km de més, o que s’allargui més d’una hora, perquè l’empresa no té ambulàncies disponibles. Actua. Denúncia.

  • Transport Sanitari Catalunya: 932490868; http://www.tscambulancies.com/es/contacto.html
  • SEM: 93 264 44 23; uac.sem@gencat.cat
  • CatSalut: 93 403 85 85; atenciociutadana@catsalut.cat
IMG 20200927 WA0017a 1
IMG 20200718 103713 1
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.