SOLIDARITAT AMB ANTONIO NIETO GALINDO

El pròxim 30 de Gener de 2020, l’Estat Espanyol durà a terme l’extradició del nostre company antiautoritari i ex-membre de la COPEL Antonio Nieto Galindo, després de passar 40 anys entre els murs de les presons franquistes i demòcrates”, condemnat per expropiar bancs i sense tenir delictes de sang.

Considerat com una de les persones que més temps ha passat en presó – ja que duu des del 9 de Febrer de 1979 enreixat- i de les que també han patit la cadena perpètua encoberta, en acabar la seva condemna el 30 de Gener del 2020; moment del qual serà extradit a l’Estat Francès a conseqüència de les pèssimes gestions carcerar-judicials espanyoles a l’aplicar-li una refosa de penes adequades, com també a causa de les Ordres Europees de Detenció i Entrega (OEDE) per delictes suposadament comesos en l’Estat Francès fa uns 40 anys. Fa poc, l’Estat Francès l’ha condemnat a dues cadenes perpètues pel fet que els judicis s’han celebrat sense el nostre company Antoine perquè l’Estat Espanyol l’ha mantingut pres i no s’ha pogut presentar per defendre’s, declarant-lo en estat de rebel·lia.

El nostre company, que sempre ha estat en lluita endins de les presons i actualmente forma part dels presos i preses en vaga de fam per visualitzar la taula que consta de 12 punts reivindicatius, està malalt de càncer i té problemes d’estómac; dita situació ens dóna a entendre que l’objectiu dels Estats és mantenir-lo pres per tot moment i deixar-lo morir en l’Estat Francès.

Des del grup de suport a Antonio Nieto Galindo de Barna ens adherim a la campaña estatal per la seva llibertat i ens solidaritzem amb ell i totes les persones privades de llibertat.

¡CONTRA LES CADENES PERPÈTUES ENCOBERTES!
¡CONTRA LES PRESONS I LES SOCIETATS QUE LES NECESSITEN!
¡LLIBERTAT PERSONES PRESES!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.