Comunicat davant de l’actual situació a Catalunya

Davant de l’actual situació a Catalunya i a la resta de l’estat, CNT-AIT Tarragona, vol manifestar el seu rebuig a tots els actes de coacció, repressió i nul·litats de llibertats.

Des de la CNT-AIT Tarragona, ens reafirmem en la nostra postura distant de les baralles polítiques institucionals i burgeses, on prima el joc d’interessos econòmics i territorials, ignorant la realitat social i laboral. No obstant, volem denunciar públicament les agressions que la societat està patint, el que ja sembla un dia a dia, per part, un cop més, de l’estat. Estats que mes enllà del que es viu avui a Catalunya, dedica tota la seva maquinaria a reprimir de mil maneres diverses a la societat.

Condemnem les agressions rebudes, sense deixar la nostra ferma idea de que no es un únic problema territorial o econòmic, el problema es molt mes gran.

Cap estat ens farà lliures, sigui del territori o opció política que sigui. La lluita i les ànsies de llibertat que la societat catalana està demostrant aquests dies, la convidem a la lluita per la emancipació total del poble. El conflicte i la desfeta social no serà mai resolta en despatxos de partits i governs burgesos, on l’interès al lucre propi i a la perpetuació de la mateixa traeix i maltracta a la societat.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.