Cronica piket solidaritat Fosters Holywood Alacant 22/7/17

El pasat disabte unes quantes companyes del Nucli confederal de Reus, CNT AIT Tarragona i l´Ateneu Llibertari Reus varem anar al Local d´aquesta marca al centre comercial La Fira de Reus per tal d´informar del conflicte de les nostres companyes i exigirlos una solució. Varem desplegar una pancarta i varem repartir octavetes, de seguida es va acostar un vigilant jurat que amb actitud amenaçadora ens ordenava de marxar. Devant la negativa del piket dientli que no tenia dret, que no es policia i que si tenia algun problema avises als mossos, es va quedar perplex, evidenciant la falta de formació i de costum devant un piquet informatiu de les forces represives, privades i públiques. Varen acudir reforços, mes vigilants i mossos de paissa aixi com la propietaria del negoci amb la qual varem tenir una conversa, que esperem, que li hagi quedat ben clar el missatge de que per CNT i els anarquistes, els conflictes socials son cosa de totes i arreu

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.