(TARRAGONA) Piquet informatiu del dia 27 de gener al Carrefour de Reus, on venen productes de Bo de Debó.

La CNT/AIT té un conflicte amb aquesta empresa que incompleix horaris laborals, no paga hores de nocturnitat, no respecta normes de seguretat i riscos laborals, amb el acomiadament per resposta quan s'han plantejat aquests punts vulnerats.

Ès per aixó que abans de comprar productes de Bo de debò… …et demanem que llegeixis aquest breu text.
Darrere del gaspatxo i dels canelons, hi ha una situació d'abús patronal i de precarietat laboral. Aquesta empresa fuciona mitjançant el xantatge emocional a la plantilla i la por quan aquest no es suficient. Sabem a quina hora entrem, pero no a la que sortirem. Ens canvien els horaris quan els hi ve de gust. No ens paguen la nocturnitat. A la nostra feina existeixen riscos per a la salut que la empresa ni tan sols contempla… Però lo pitjor de tot es que ens tracten com si fóssim els seus esclaus, pretenent que estem disponibles per a ella a totes hores.
Fins a aqui ens podria ésser familiar a qualsevol; ja coneixem de sobra aquest tipus de situacions, ja que la gran majoria de les empreses en les que treballem duen a terme aquest tipus de pràctiques. La diferència en aquest cas es que un grup de treballadores ha decidit plantar-li cara.
Estem en plena lluita contra la empresa, entre altres, pels següents objectius: readmisió de la companya acomiadada per organitzar-se a la CNT, tenir un calendari laboral i horaris compatibles amb la vida privada, correcte pagament dels plusos per nocturnitat, accés a un pla de prevenció de riscos laborals…
Des de CNT Manresa demanem a tota la classe obrera que es solidaritzi amb la nostra causa, entenent que podría ben ser la de qualsevol. Demanem que la empresa accedeixi a seure i negociar la taula reivindicativa que li hem plantejat. A part de tot això animem a totes aquelles persones que pensin que les coses poden canviar a organitzar-se a la CNT per plantar cara als abusos de la patronal. Més informació a las webs:
http://manresa.cnt.es/taula-de-reivindicacions-de-laseccio-sindical-en-bo-dedebo/ https://sscbm.wordpress.com/ CNT-AIT Manresa

Carrefour Reus Bo dddedbo_ridimensionare Carrefour Reus Bo de debó_ridimensionare Carrefour Reus Bo dedebo_ridimensionare
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.