(TARRAGONA) Seccions Sindicals del Sector Geriàtric

A data del 10 d'octubre de 2016, es crea l'Assemblea de Seccions Sindicals del Sector Geriàtric al Sindicat d'Oficis Varis, SOV de la CNT-AIT de Tarragona.
La nostra voluntat es la de combatre l'avarícia de les empreses del sector privat, on ens imposen horaris de set jornades, ràtios inassumibles, on el número de residents suposen molta càrrega, sous al límit de la pobresa i amb cotitzacions que no són normals. Tot això a l'hora de realitzar una tasca molt dura, tant física com psicològica.
La raó, és que treballem amb persones grans, i moltes d'aquestes persones tenen un grau alt de dependència.
Ni nosaltres com a treballadors som números, ni els residents són mercaderia per poder omplir les butxaques de diners a una classe de persones que els importa bastant poc la cura de la gent gran.
Ells tota la seva vida han pencat de valent per tindre una retirada tranquil•la, i el que menys necessiten es que empreses amb ànim de lucre els treguin els diners a canvi d'una qualitat de servei que deixa molt que desitjar.
Així doncs, que quedi constància de que la CNT-AIT lluitarà perquè la geriatria sigui una feina ben remunerada i valorada en tots el sentits, on la precarietat i l'explotació no tinguin cabuda i menys encara si l'atenció a l'usuari/a es menysté.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.