(TARRAGONA) Concentracion davant del corte ingles

Dissabte 21 per la tarda la CNT-ait de Tarragona junt amb d'altres colectius es van suma a la semana de lluita contra el corte ingles, per tal de que retiri la denuncia contra els nostres companys, els que els hi demanen 5 anys de presó, i 8.500 € de responsabilitat civil,per els fets que van ocorre durant la vaga del 29M.Aquest fets no es poden desmostrar que hagin estat fets pels companys, tan sols els gafan com ha cap de turc,per atemorir als activistes socials que protesten.
Aquest dissabte es van fer concentracions davant del corte ingles de moltes ciutats de l'estat, per tal de fer entrar en raó a l'empresa abans esmentada.
Des CNT -AIT, pensem que no es de rebut, en cap cas( i falta demostrar-ho) que per trencar uns vidres et demanin 5 anys de presó, en altres casos que ha passat, i han estat trencats per persones que no tenen a veure amb la CNT i el moviment llibertari, ni tan sols se'ls hi ha fet paga una multa.
IMG_20160521_200926 IMG_20160521_190517
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.