(TARRAGONA) Projecció del documental “El tiempo de las cerezas”

"El tiempo de las cerezas" ès un documental que agafa seu tìtol de la cançó que va a ser un himne de La Comuna de Paris, al.legoria de l'etern renàixer de la vida, de les idees, la esperança.Els temps revolucionaris podràn ser breus i intensos, tot i que aparentment vençuts.. sempre tornaràn a donar una nova oportunitat.
Aborda una etapa de la història del nostre païs,la Transició desde la òptica llibertària,uns dels actors socials de aquesta època, el moviment llibertàri ,qüestionant-nos sobre el seu ascens i el perqué de seua caiguda en aquests anys.
Us convidem a disfrutar aquest documental "El tiempo de las cerezas" el divendres 20 de maig a les 20 h.al local del sindicat c/Cervantes 18-1-2 de Tarragona.
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.