(TARRAGONA) CNT de Tarragona munta parada un any més pel dia del llibre

Un any més despres de més de vint, el SOV d CNT-AIT va se present a la la rambla de tgna, per difondre la literatura anarquista i anarcosindicalista.
Durant tot el dia van passa persones interesades, que uns van comprar llibres i d'altres per informarse, de l'ideari de la CNT-AIT.
Un cop mes volem reivindicar-nos en els nostres posicionaments que des de fa més de 100 anys defensem, encara que avui en dia hi ha moltes organitzacions que imiten o ens copien, pero mai ens igualaran per que nosaltres ni cobrem subvencions, ni en volem, ni tenim alliberats ni en volem, ni tenim sindicats de cossos de repressio del estat.(i despres ens anem a fer manifestacions antifexistes), ni ens presentem a eleccions sindicals que es una manera de perpetua l'estat. cosa que tot que es digui anarquista, ha de combatre i no viure de la seva mamella. per aixo ens mantenim ferms en les nostres idees, que pensem que son les millors per la emancipació de la classe treballadora.
Salut, Anarquia i revolució social.
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.