(TARRAGONA) RESPOSTA JUDICIAL DEFICIENT AL CONFLICTE A LA RESIDENCIA MIRADOR DE BARA

Al Octubre de 2014 va ser acomiadat injustament i de manera fraudulenta segons la Jutge de lo Social, que instrueix el Judici, del Delegat de la Secció Sindical de CNT a la Residència Mirador de Bara. Després d'esperar més d'un any, durant el qual el jutjat de reforç que instrueix, va arxivar el cas per un «error» en l'ordre o aglutinament de les demandes, la qual cosa s'hagué d'arreglar, però que ja va dilatar en el temps el procediment, finalment, el 18 de Novembre de 2015, es celebra el judici. Del qual es determina, en sentencia de 25 de Novembre de 2015, que el treballador i sindicalista ha de ser Readmès doncs es declara Nul l'acomiadament, Sentencia notificada a les parts el 4 de Desembre de 2015.
Les empreses responsables, Comadengall SA i STS Grup, fan cas omís a la sentencia i pretenen recórrer aquesta al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, sense complir la llei prèviament, més flagrant STS Grup que és l'empresa en actiu i la responsable de la Readmissió, recurs mal fet doncs ni tant sols van tenir present a la part demandada, i el més preocupant és que el jutjat de reforç que instrueix admet a tramit el recurs, un cop s'ha hagut de demanar al jutjat l'execució de la sentencia, ja que no ho han fet encara. Serà cert que el Jutjat de lo Social de Tarragona es Pro-Empresa com diuen algunes males llengües?
Per si fos poc amb tot l'esmentat es va fer una Vista Judicial, un procediment similar a un Judici, el 22 de Febrer de 2016, per tal de donar solució al conflicte tot d'una, resulta que la Secretaria Judicial havia deixat de passar alguna de les documentacions del procediment i, altra Jutgessa, que celebra la Vista, afirma al acabar aquesta, que no entén com s'ha arribat en aquell punt i que la Vista no s'hauria ni d'haver celebrat, res més surrealista.
Tres setmanes després, el passat dilluns 14 de Març de 2016, el treballador afectat es va personar al mostrador del jutjat, per preguntar sobre el procediment, doncs ni l'advocat ni ell han rebut cap notificació al respecte, surt la Secretaria Judicial i amb un llenguatge confús i gens aclaridor pretén donar a entendre que s'ha de fer com un pas enrere i tornar a obrir el termini de recurs com si del novembre passat quan es va dictar sentència es tractara i que no sap dir quan pot trigar en sortir aquesta nova ordre judicial, si dues setmanes o un mes. Aquesta es la justícia que tenim, cal ser pacients, tolerants, pacients i tolerants. On està el límit del que es tolerable, fins on ha d'arribar la paciència?
Quina mala sort que hem tingut? Quantes casualitats, no? Hi han casos resolts de companyes d'aquest mateix sindicat, que la demanda inicial no ha arribat a l'any i tenen sentència ferma i executada. No passa res… Sols que ens fem algunes preguntes aquí al Sindicat de CNT-AIT de Tarragona.
Que passa al Jutjat de Reforç de lo Social de Tarragona? Quina vinculació hi ha entre el Funcionariat d'Aquest Jutjat de Tarragona i l'empresariat involucrat en el conflicte? Quin gran marge d'error i d'exposició del que s'ha de resoldre que té la Secretaria Judicial d'aquest Jutjat?
Algú sap respondre aquestes qüestions, tal vegada ningú o tal vegada no tenen resposta, el que si que potser en la ment d'algunes persones, està palès després de llegir aquestes lletres, es que la justícia no es igual per a tothom.
L'única cosa que tenim ben clara es que des l'Octubre de 2014, un any i mig, hi ha una persona esperant que es faci justícia i que des del 4 de Desembre de 2015, en que es notificada SENTENCIA NÚM. 521/2015, favorable al treballador i reconeixedora de Nul·litat d'Acomiadament i Readmissió, ni les empreses condemnades, ni el Jutjat pertinent, han fet res pel compliment de la mateixa. Deixeu de donar llargues !!!
READMISSIÓ IMMEDIATA DEL TREBALLADOR A LA RESIDENCIA MIRADOR BARA !!!
A 17 de Març de 2016, CNT-AIT, SOV de Tarragona.
justicia balançaCaptura JUSTICIA IGUAL PARA TODOS
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.