(Torredembarra) Comunicat de resposta de la sección sindical de CNT-AIT a Maes

Davant les declaracions efectuades als mitjans de comunicació volem fer palès que:
– En cap moment el Sr. Daniel Masagué va reunir als treballadors de la fleca MAES per explicar-los-hi la situació de l’empresa i, per tant, mai hem estat d’acord en seguir treballant per engrunes.
– Algunes de les empleades ha demanat reiteradament poder parlar amb Daniel Masagué i sempre s´ha negat a rebre-les.
El Sr. Masagué mai ha tingut la intenció d’actuar honestament amb els seus treballadors, ni ha volgut donar-los-hi una sortida a la situació perquè la seva intenció és seguir aprofitant-se dels seus empleats, sense importar-li la situació personal de cadascuna.
– Després del tracte rebut, no ens va quedar cap altre acció que denunciar-lo, però tot i tenir diferents judicis favorables a les treballadores, i no havent-se presentat als judicis com a part implicada, el que fa és eludir les notificacions per allargar aquesta situació.
Daniel Masagué és un barrut, un impresentable i un explotador. Vol anar de víctima dient que manté l’empresa pels treballadors, però l’únic beneficiat és ell mateix. Tot el que es fa de calaix, és en benefici propi.
Fa 6 mesos que no cobrem. Vivim una situació insostenible i voldríem demanar al Jutge del Vendrell que ens donés una solució, com ara aixecar l’embargament per pagar als treballadors i liquidar l’empresa.
Secció sindical de CNT-AIT a MAES

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.