(Tarragona) Piquet solidari pel conflicte laboral amb l’empresa Telemark

El divendres 11 d'abril al matí, un grup de militants de la CNT de Tarragona van acudir a la seu de Telemark al Polígon Industrial Riuclar de Tarragona, per realitzar un piquet informatiu, igual que ja es va fer en la mateixa empresa el 7 de juny del passat any, i en resposta a la petició de solidaritat llançada des de la CNT de León pel conflicte laboral que mantenia amb aquesta empresa, i que ja ha estat resolt favorablement per a la treballadora acomiadada.
Es va desplegar una pancarta contra la repressió sindical i es va repartir entre els treballadors, -aprofitant el seu temps de descans- una octaveta informativa, que també es va distribuir entre les empreses veïnes, els cotxes estacionats dels treballadors del polígon i a bars propers.
CNT Tarragona
telemark 2 piquet btelemark 2 piquet a
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.