(TARRAGONA) Presentació del llibre Ladridos de plata (Bitacorismos I) de Ferran Gerhard

Divendres 28 de març, a les 20 hores
Al Cafè Metropol Espai Cultural (Rambla Nova 46, Tarragona)
Presentació del llibre
Ladridos de plata (Bitacorismos I)
de Ferran Gerhard
Silva Editorial (2014)
Intervindran: Manuel Rivera (editor), Josep Anton Sierra i Xavi Chamorro (escriptors) i Ferran Gerhard (autor del llibre)
Actuarà el músic: Conrad Setó.
_______________________________
De gènere inclassificable -entre ficció i realitat-, de fraseig musical i lingüístic contundent, Ladridos de plata (Silva Editorial 2014) és quadern de bitàcola digital, collage i relat d'un franctirador escortat per una mena de cort dels miracles: un cor polifònic de persones i altres éssers animats que naveguen, debaten i es defensen contra les ofenses del Poder i el desgast vital mitjançant la lucidesa política, l'humor sarcàstic o picaresc, els petits plaers domèstics, la companyonia, els bars, la cultura, la memòria, la paraula evocadora i justa, la poesia.Ferran_Gerhard
El seu autor, Ferran Gerhard (1953) ha exercit durant quaranta anys el periodisme. Ha publicat dos poemaris i quatre llibres de narrativa. Actualment prepara el segon volum de Bitacorismos. La literatura és el seu verí i la seva salvació. L'acràcia, la seva bandera. La seva situació laboral, expulsat per un ERO.
___________________________
Contacte Ferran Gerhard
T. 648 51 68 15 · ferrango arroba tinet.org

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.