(El Vendrell) Presentació i debat del llibre “Los Amigos de Durruti” a càrrec del seu autor, l’historiador Agustín Guillamón

Divendres 14 Març, 18H.
Ateneu Popular "la Trinxera", Ctra. Santa Oliva núm. 27, El Vendrell.
CNT Baix Penedès
Els Amics de Durruti van ser una nombrosa agrupació anarquista, fundada al març de 1937, que podríem caracteritzar com una branca més del moviment llibertari, molt semblant al que era en aquell moment "Dones Lliures". Els seus membres eren milicians de la Columna Durruti oposats a la militarització, i/o anarquistes, crítics respecte a l'entrada de la CNT al govern republicà i el de la Generalitat. La importància històrica i política de l'Agrupació dels Amics de Durruti radica en el seu intent de constituir una avantguarda revolucionària, que posés fi a l'abandó dels principis revolucionaris, i al col·laboracionisme amb l'Estat.
CARTELLDURRUTI
CNT BAIX PENEDÈS:
Divendres de 19:30 a 21 a l’Ateneu Popular La Trinxera,
Ctra. Santa Oliva núm. 27, El Vendrell.
penedesARROBAcnt-tgna.org
Tel: 610 27 66 02
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.