(TARRAGONA) TERCER PIQUET CONTRA L’ACOMIADAMENT A PASTISSERIA GENEVE

Un grup de militants del sindicat CNT van acudir novament a les portes de la Pastisseria Geneve, situada al carrer Ramón y Cajal número 49 de Tarragona, continuant amb les protestes públiques amb l'objectiu de denunciar les injustícies comeses per aquesta empresa, i per deixar clar que el sindicat no es rendeix, i tornarà les vegades que faci mancada fins que Geneve es digni a asseure's a negociar un acord amb el treballador que ha acomiadat.
Durant la jornada es van repartir més de 600 octavetes amb una molt bona acollida per part dels ciutadans que van mostrar en tot moment el seu suport i solidaritat, assegurant molts d'ells, en conèixer el cas, que no compraran en aquest establiment.
Recordem que el treballador ha estat acomiadat en clara represàlia per realitzar una sèrie de reclamacions dels seus drets més bàsics, com era el pagament de les nòmines al dia, lluitar per unes condicions higièniques dignes (l'empresa va ser multada per Sanitat arran d'una denúncia del treballador), i expressar el seu descontentament per obligar-los a fer hores extraordinàries que a més a més no eren remunerades.
CNT Tarragona
3erpiquete geneve_resize_resize
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.