(Tarragona) Piquet per la jornada de lluita estatal pel conflicte amb Mercadona

El passat 20 de febrer un grup de militants del sindicat CNT de Tarragona van acudir a la porta d'un dels supermercats Mercadona situat al carrer Manuel de Falla d'aquesta mateixa ciutat per motiu de la jornada de lluita contra aquesta empresa convocada a nivell estatal des de la CNT.
Durant el transcurs de l'acte es van repartir més de 600 octavetes, tant a persones que anaven a entrar al centre a comprar com a d'altres que simplement passaven pel carrer, mostrant moltes d'elles interès en el conflicte i solidaritzant-se amb la causa.
Mercadona, a pesar que des dels mitjans insisteix en vendre una falsa imatge “d'empresa model que contracta a molta gent", acumula milers d'acomiadaments en pocs anys i centenars de casos i denúncies per assetjament, discriminació sexual i repressió sindical. Per si això fos poc, ara està acomiadant als treballadors amb més antiguitat mitjançant falsos acomiadaments disciplinaris, de manera que els deixa al carrer sense pagar-los indemnització alguna, i contracta a nous treballadors en condicions més precàries i amb menys salari.
piquet mercadona 20feb14 b1
piquet mercadona 20feb14 a1

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.