CONSTITUCIÓ DE CNT AL PENEDÈS

Comuniquem que s'ha constituït nucli confederal del sindicat CNT a les comarques del Penedès. La seva seu, al menys de moment, serà un espai cedit generosament per l'Ateneu Popular La Trinxera del Vendrell.
Formes de contacte:
HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC: Divendres de 19 a 21H a l'Ateneu Popular La Trinxera,
Ctra. Santa Oliva núm. 27, El Vendrell.
PER CONCERTAR ALTRES HORES:
Correu electrònic: penedes ARROBA cnt-tgna.org
Tel: 610 27 66 02
siglas
La CNT és una associació de treballadores i treballadors organitzats en assemblees locals i sectorials. El seu objectiu és aconseguir una societat més justa, sense desigualtats socials, on tots els recursos del planeta siguin col·lectius, per tal de garantir les necessitats de tothom, i on totes les decisions siguin preses a través de la participació directa.
L'Assemblea: És la reunió en la qual es prenen totes les decisions amb la participació de totes i tots els presents.
L'Autogestió: La CNT és totalment independent del govern i del empresaris. Ens neguem a rebre cap mena de subvenció. Són prou coneguts els casos de “sindicats” subvencionats i controlats pel govern i per la patronal, i que evidentment no s'atreveixen a mossegar la mà que els dona de menjar.
Horitzontalitat: Totes les nostres decisions es prenen en assemblea. Les persones que ocupen càrrecs no cobren, sinó que són treballadors i treballadores que dediquen el seu temps de manera generosa per aconseguir una societat millor. Aquests càrrecs son sempre revocables i no decisoris, simplement apliquen les decisions de l'assemblea.
Acció Directa: No participem en el joc de les eleccions sindicals patrocinat per l'Estat per controlar els treballadors. Els comitès d’empresa impliquen jerarquia per a què: 1- una minoria fàcilment corrompible per la patronal signi el que vulgui en nom dels treballadors; 2- els sindicats participants en les eleccions es preocupin fonamentalment a aconseguir més delegats escollits a les eleccions, i les corresponents subvencions, per tal de poder mantenir els càrrec alliberats; i 3- els treballadors/es deleguem i quedem desorganitzats, desmobilitzats i en mans de “sindicats” i comitès d’empresa jeràrquics, amb interessos molt diferents als nostres, i dependents de les subvencions i dels diferents favors patronals i estatals.
Nosaltres ens organitzem en seccions sindicals (assemblees de treballadors i treballadores per sectors i empreses) per defensar directament els nostres drets.
Solidaritat i Reciprocitat: La nostra força és la implicació dels afilats i afilades. Quan algun company/a té algun problema tota la CNT s'aboca a ajudar-lo com si fos propi, i tots responem a una.
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.