DESALLOTJAMENT D’UNA OKUPACIÓ A TARRAGONA

El passat dijous 21 de Novembre, vora les vuit de la tarda, tres dotacions de la Guàrdia Urbana de Tarragona destrossaven, a cops de mall, la porta d’un edifici okupat a l’Avinguda Catalunya. L’edifici, okupat des de la matinada del 18 de Novembre, duu més de 10 anys abandonat.
Prèviament al desallotjament, les okupants explicaren als agents que duien més de 3 dies vivint allà i que en tenien proves, demanaren l’ordre judicial que mai van veure, així com la denúncia del propietari i la identificació dels agents presents (que no duien número de placa) i alertaren del perill de sortir malferits en cas de rebentar la porta. Malgrat això, la policia actuà impunement, parlant de manera xulesca i despectiva amb els habitants de la casa, fent cas omís a les seves demandes i destrossant a cops de mall la porta.
Per tot això, volem explicar i difondre aquests fets, que no són aïllats. La impunitat policial i l’abús de poder, així com l’incompliment de les seves lleis. Estem fartes de que desallotjaments il·legals, si més no il·lícits, com el cas de l’Avinguda Catalunya n.18, ens hagin de costar ferits, aquest cop dos, així com multes abusives, identificacions, detencions, judicis, seguiments, pallisses, presó, tortures o morts. Tan sols dins la història de l’okupació a Catalunya trobem múltiples exemples de tots aquests casos.
Volem crear alternatives de vida
Per això sabem que juntes podem tot!!
Les seva impunitat contra les nostres llibertats
Donem vida als espais morts.
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.