Jornades de pedagogia llibertària.

Jornades de pedagogia llibertària. Organitzades pel Grup Garcia Oliver i el SOV de CNT-AIT de Tarragona.

Educar actualment equival a domar, ensinistrar, domesticar.
Mentre l'elit governant i Econòmica dóna una volta de rosca més cap a la definitiva conversió de l'ensenyament en un procés de preparació d'esclaus assalariats, exèrcits d'aturats i de consumidors passius, l'escola estatal es converteix en dogma.
Pocs son els que qüestionen els pilars sobre els que es sustenta el sistema d'ensenyament (autoritat, horaris, coneixement-consum, competitivitat, submissió, rutina, nacionalisme, …)
Posem fre als processos mercantilitzadors i privatitzadors de l'ensenyament sense oblidar a qui serveixen les seves escoles i facultats. Destapem el paper corrupte de l'Estat i la instrumentalització de l'acte d'aprendre que aquest ha assolit.
Que de les runes de la societat malalta del Capital i l'Estat neixi una nova forma d'aprendre en llibertat i solidaritat.
Per un ensenyament lliure i autogestionat. Per la pedagogia llibertària.
– Dissabte 1 de juny, 18:30h – Xerrada Col·lectiu Escola Lliure (Barcelona): "L'actual sistema d'ensenyament i l'alternativa anarquista"
– Dissabte 8 de Juny, 18:30h – Videofòrum: "If…", Regne Unit 1968, director Lindsay Anderson
– Dissabte 15 de Juny, 18:30h – Xerrada per company anarquista de Màlaga: "Ferrer i Guàrdia i l'engany de la pedagogia actual"
– Dissabte 22 de Juny, 18:30h – Videofòrum: "Pink Floyd The Wall", Regne Unit 1982, director Alan Parker
Tots els actes es realitzaran al local de la CNT-AIT de Tarragona, C/Cardenal Cervantes 18.
Salut i Anarquia,
CNT-AIT Tarragona, Grup Garcia Oliver.
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.