VAGA D’ENSENYAMENT 22M ESTUDIANTS AL CARRER!

Pamflet que en aplega des de l'Assemblea URV:

VAGA D’ENSENYAMENT 22M
ESTUDIANTS AL CARRER!
Manifestació 18:30 Pl. Imperial Tàrraco
Des de l’Assemblea URV fem una crida a la vaga als estudiants de ensenyaments mitjos i superiors pel dia 22 de Maig.
Per que considerem que tenim motius més que suficients per sortir al carrer amb l’objectiu de parar tota aquesta sèrie de retallades, d’augment de taxes a la Universitat (la matriculació a la URV sofrirà una pujada del 66%), la creació de noves taxes en Formació Professional, la privatització dels centres d’ensenyament, els acomiadaments de professors, personal de neteja, conserges…
Per que totes i cada una de les mesures presses suposa un empitjorament en la qualitat de l’ensenyança. Suposa que cada vegada menys gent pugui optar a estudis per raons econòmiques, suposa que els coneixements seran per a qui tingui diners, per a qui s’ho pugi permetre, suposa la creació d’una elit d’estudiants, els coneixements deixaran de ser universals, i qui no pugui paga-se’ls haurà que demanar un préstec i endeutar-se ja des de jove.
Però aquest dia no pot quedar aquí, l’ofensiva del capitalisme no pararà fins aconseguir la privatització total de l’ensenyament, i que s’adapti al que demandin els mercats. Per exemple, amb la implantació de practiques en empreses dels estudiants, totalment gratis o per les despeses de desplaçament (açò implica la no contractació de treballadors, augment de l’atur), el capital ha aconseguit la seva màxima, treballadors gratis.
Aquest dia de vaga ha de ser la continuació de les diverses accions que des de l’Assemblea URV estem duent a terme des del nostre naixement i contra les retallades de la crisis. El nostre objectiu ha de ser parar qualsevol retallada, empitjorament i encariment de l’educació, i proposar un model educatiu totalment gratuït, públic i de qualitat, i que no estigui subordinat als interessos del mercat i empreses.
També demanem el recolzament de la resta de la societat, ja que l’educació ens implica a totes.
Estudiant, el 22M dona suport als piquets,
acudeix a la manifestació!
Organitzat i lluita!                                        ASSEMBLEAURV 
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.