(Tarragona) Xerrada-debat: La necessitat d’una organització juvenil anarquista

El proper dissabte 21 d'abril a les 18:00H, els/les companys/es de la Federació Ibèrica de Joventuts Llibertàries (FIJL), organitzen una xerrada-debat al local de la CNT de Tarragona (C/ Cervantes, 18, Tarragona). 

Durant la xerrada ens exposaran les raons per les quals creuen que és necessària una organització juvenil específicament anarquista. A més, ens presentaran el model organitzatiu de la FIJL, així com la seva orientació ideològica i les seves estratègies de lluita.
Durant el debat es tractaran qüestions com la vigència o no d'un anarquisme d'organitzacions, o quins projectes i lluites socials són més útils per la propagació de les idees llibertàries (ateneus, sindicats, lluites de barri, centres socials, grups d'afinitat…).
Amb la reaparició de la FIJL a Catalunya s'obre un nou procés en la propagació de l'ideal anarquista i una nova oportunitat pel creixement del moviment llibertari entre la classe treballadora. Des de la CNT de Tarragona desitgem sort i encert als/les companys/es de la FIJL.
Entenem que la consecució de l'objectiu final de l'anarcosindicalisme, el comunisme llibertari, passa necessàriament per què les idees de l'anarquisme arrelin amb força a les consciències del jovent obrer d'avui, que amb les seves idees i el seu esforç ha de forjar la societat del demà.
CNT Tarragona

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.