Alliberats amb càrrecs els darrers detinguts pel 29M a Tarragona

El matí del diumenge 1 d'abril finalment han passat a disposició judicial, i -després de declarar davant del jutge-, han sortit amb llibertat amb càrrecs els dos darrers detinguts divendres nit per motiu del 29M a Tarragona: un militant de l'esquerra independentista i un membre de la CNT. Se'ls acusa de danys intencionats, desordres públics i tall de circulació, tot i que no hi ha, ni pot haver, proves documentals dels fets imputats. Tanmateix, hauran d’anar a signar cada dia 1 i 15 als jutjats fins al dia del judici, que no té data. 

Des d'abans de les 10H, a pesar de la precipitació de la convocatòria, una quinzena de membres de la CNT de Tarragona amb una vintena de militants d'altres col·lectius s'han concentrat als jutjats per donar suport i rebre als detinguts.
Sembla ser que hi ha ordre de cerca per a dues persones més.
 
Agraïm la tasca, rapides de resposta i preocupació del company advocat, i a totes les persones solidàries.

Condemnen tant la violència policial impedint l'acció informativa de molts piquets, les brutals, i novedoses a Tarragona, càrregues policials al final de la manifestació de la tarda, les detencions arbitràries i indiscriminades, i les denúncies sense proves que busquen reprimir la resposta social a les agressions de l'Estat i el capital, tractant d'imposar la por i obligant a distreure esforços. No obstant, s'equivoquen per què de nou la repressió sols encoratja a seguir lluitant contra els criminals plans del poder.

CNT Tarragona

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.