Concentració als jutjats pels nous detinguts pel 29M

Demà diumenge 1 d'abril, passaran a disposició judicial els dos darrers detinguts amb data d'ahir, 30 de març, per motiu de la repressió policial exercida contra la vaga general del 29M. En aquest cas, demà seran un militant de l'Esquerra Independentista i un membre de la CNT a Tarragona.

És per això, que des de la CNT es convoca concentració demà diumenge 1 d'abril a les 9.45H davant del Jutjat d'Instrucció número 3 de Tarragona (Av. President Lluís Companys, 10). Alhora, s'obre aquesta convocatòria i es convida que es sumin a la mateixa a totes les organitzacions socials i sindicals que varen participar en la jornada de vaga del 29M, i en general a totes aquelles persones solidàries amb els detinguts, identificats o ferits per la violència exercida el 29M, i diàriament pels cossos policials, ja sigui als desnonaments de vivendes pels bancs, a les càrregues policials de manifestacions, protegint sempre els interessos dels bancs i d'empreses que acomiaden massivament treballadors/es per mantenir els beneficis empresarials.

CNT Tarragona

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.