(Tarragona) Concentració del 16 de febrer davant la seu de la Patronal i dels sindicats CCOO i UGT

El passat dijous 16 de febrer, i des de les 19h i fins les 20.30h, es va realitzar la concentració convocada per la CNT de Tarragona davant les seus de l'organització patronal provincial (CEPTA) i de les burocràcies sindicals al seu servei, situades a la Rambla Nova de la ciutat de Tarragona. Aquest acte es convocà amb motiu de les darreres greus agressions per part del Capital, l'Estat i dels sindicats verticals.

Durant la concentració es repartiren més de 800 octavetes i de manera continuada pel megàfon es denuncià la situació actual, difonent l'organització autogestionària i la necessitat de l'alternativa anarquista, el comunisme llibertari, front la barbàrie cada cop més insostenible de la dictadura de l'Estat/Capital.

CNT Tarragona
http://cnt-tgna.org/

El pasado jueves 16 de febrero, y desde las 19h y hasta las 20.30h, se realizó la concentración convocada por la CNT de Tarragona ante las sedes de la organización patronal provincial (CEPTA) y de las burocracias sindicales a su servicio, situadas en la Rambla Nova de la ciudad de Tarragona. Este acto se convocó con motivo de las últimas graves agresiones por parte del Capital, el Estado y de los sindicatos verticales.

Durante la concentración se repartieron más de 800 octavillas y de manera continuada por el megáfono se denunció la situación actual, difundiendo la organización autogestionaria y la necesidad de la alternativa anarquista, el comunismo libertario, frente la barbarie cada vez más insostenible de la dictadura del Estado/Capital. 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.