Samarreta anti-nuclears

25 anys després de Txernòbil, les conseqüències d’aquell accident nuclear es pateixen no només a Ucraïna sinó a tota Europa. Segons les estimacions actuals, seran centenars de milers les víctimes de Txernòbil durant els propers anys. Recentment, s’ha tornat a produir el malson nuclear al Japó, alliberant-se fins i tot majors graus de radioactivitat. I mentrestant, els grups de poder del sector volen allargar la vida dels reactors vells i construir-ne de nous. És hora d’exigir la fi de l’era nuclear i un desmantellament amb garanties de totes les centrals.

La samarreta és disponible en màniga curta per home (S, M, L i XL) i també, entallada de màniga curta per dona (S, M i L). En color negre, estampada en groc.

La samarreta es ven al preu de 3 Euros.

Podeu adquirir la samarreta, enviant un e-mail o carta, o passant-vos pel local de la CNT de Tarragona (c/ Cervantes, 18) els dijous a partir de les 19 h.

CNT Tarragona

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.