CNT: La lucha contra los recortes sociales y laborales continúa

 

La jornada estatal de lluita del 27G contra la Reforma de Pensions va tenir el seu inici marcada per l'acord entre CCOO-UGT, Patronal i Govern. No obstant això, les manifestacions i accions d'ahir van demostrar el rebuig important de la societat a aquesta nova agressió a la dignitat de la classe treballadora.

La central anarcosindicalista, CNT-AIT de Catalunya, va convocar una manifestació en solitari a les 19h a Plaça Universitat, que va ser secundada per prop de 3000 manifestants. Va recórrer el centre de la ciutat comtal fins a arribar a Correus, on va finalitzar l'acte amb un míting denunciant la reforma laboral, la de les pensions i animant a l'acció organitzada, sindicalista, internacionalista i revolucionària cada dia de l'any.. 

Durant el recorregut es van realitzar diverses accions simbòliques de protesta, entre d'altres es va penjar una gran pancarta a la façana de Foment del Treball, la patronal catalana, en la que es podia llegir "Contra les retallades i les reformes, anarcosindicalisme". Amb accions com aquesta, els manifestants van voler fer visibles els responsables d'aquesta nova "catàstrofe social" que ha suposat la reforma de les Pensions Públiques, i que ha estat pactada entre el Govern de l'Estat Espanyol, la patronal CEOE i els sindicats CCOO i UGT.

Finalment, CNT vol recordar que la lluita contra la brutal retallada en matèria de drets socials i laborals que ve patint la classe treballadora no ha cessat. I anima a la ciutadania en general a no resignar-se i secundar totes les protestes que es vagin convocant en les properes setmanes, com les que té previst continuar la central anarcosindicalista.

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.