Víctimes dels Estats

La CNT-AIT de Tarragona vol expressar un cop més la seva indignació contra l'agressió dels Estats al poble. Davant la darrera matança de l'Estat d'Israel en aigües del Mediterrani, volem manifestar que repudiem aquest crim i l'embargament que pateix la població de Gaza, el qual està ofegant la seva gent en la missèria, de la mateixa manera que succeeix en altres regions del món. La única solució als abusos del Poder és lluitar contra qualsevol Estat i el Capital que els sustenta. Només per aquest camí acabarem amb les guerres i el terrorisme d'Estat-Patronal. Cap Govern és legítim, per moltes o poques lleis que l'emparin, perquè cap autoritat pot imposar-se a la lliure voluntat del poble. La dictadura i la democràcia han demostrat massa cops els efectes criminals del Poder, escollit per les urnes o no. Volem expressar el nostre suport als companys i companyes llibertaris d'aquella regió que negant nacions, estats i fronteres, lluiten per acabar amb la violència dels grups de Poder (israelites o àrabs). Aquest és el camí que li cal al món, avançar cap a l'abolició de tots els Estats i els seus exèrcits.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.