MEMORIAL DEMOCRATIC?

 Hola, Persones que lluiten infatigablement per preservar la memòria dels combatents de la Batalla de l'Ebre i la seva i la nostra dignitat, ens fan arribar aquest cartell denúncia contra el Memorial Democràtic per fer-ne difusió, per trencar el silenci i recordar a uns damnificats de l'energia eòlica, doblement oblidats. Es vol denunciar que el parc eòlic Corbera està situat en un espai de la Batalla de l'Ebre , i en un lloc , concretament a la cota 480, on segons el llibre de Fernando Estrada Vidal, pàgina 329: "… En los alrededores de la cota 480, fueron enterrados más de 300 cadàveres. Parte oficial de la IV de Navarra.(21 Septiembre)". Cota 480, Mas de la Garza. Amb l'imatge volen denunciar també el diferent tractament que han tingut els perdedors de la batalla de l'ebre en relació al guanyadors. La imatge compara el monument feixista de Tortosa i un molí de vent situat a la cota 480, Mas de la Garza, del terme municipal de Corbera d'Ebre de la central eòlica del mateix nom. Es denuncia perquè al Memorial Democràtic va ser avisat de les circumstàncies de la cota 480. Salut!!!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.