Davant la vaga i l’agressió als drets dels treballadors públics

Tarragona, 7 de juny del 2010. Davant la vaga i l'agressió als drets dels treballadors públics El Govern de l’Estat ha decidit portar més enllà la progressiva pèrdua de drets que estem vivint els darrers anys. Emparant-se en l’argument de la crisi, ha encetat una ofensiva general contra la classe treballadora en tots els àmbits. Com si no fossin poc la precarietat existent, els milions d’aturats, la temporalitat o el creixent nombre d’accidents laborals, ara el Govern, al servei de la Patronal, retalla els salaris dels treballadors/es públics, congela les pensions i imposa una reforma laboral per garantir l’acomiadament lliure. A més, es modifiquen lleis per privatitzar l’educació i la sanitat. Ens trobem davant una retallada de drets socials i laborals mai vista, i és només el començament del que vindrà. La Generalitat , per mitjà del seu propi Decret Llei (3/2010, de 29 de maig), ha aplicat allò decretat a nivell estatal i ho vol portar més enllà. La disposició addicional 5a suspèn indefinidament tots els acords i pactes vigents en l’àmbit públic. Això ja deixa clar el camí que ha triat el Govern. Si no ens plantem, anirem a pitjor. Des de la CNT, cridem a la mobilització general indefinida. La màfia patronal i política s’estan rifant els nostres darrers drets i els dels nostres fills. No podem permetre-ho! Secretariat Permanent de Catalunya i Balears de la CNT

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.