Sentència del TSJC de readmissió de delegat de CNT a Tepsa Tarragona

Tepsa repressió

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), en sentència de data del 17 de juliol, ha desestimat el recurs presentat per l'empresa Terminals Portuàries (TEPSA), empresa dedicada a la càrrega i descàrrega de productes químics i amb terminal al Port de Tarragona. En aquesta sentència el Tribunal ha reafirmat en la seva totalitat la sentència en primera instància que declarà nul l'acomiadament del delegat de la secció sindical de la CNT i treballador de TEPSA a Tarragona, i obliga a l’empresa a readmetre'l al seu lloc de treball. El TSJC a més obliga a TEPSA a pagar les costes judicials.

Recordem que aquesta sentència d’acomiadament nul per vulneració de drets fonamentals, en concret el dret a la llibertat sindical, reafirma a la CNT de Tarragona, que ja des del primer moment va denunciar l’acomiadament com a represàlia sindical, i com a tal va organitzar nombroses accions de protesta i concentracions al Port de Tarragona, al de València (on també hi té terminal TEPSA) així com a d’altres indrets de la ciutat de Tarragona (veure: http://cnt-tarragona.ourproject.org/?tag=tepsa).

La CNT de Tarragona felicita especialment al company lletrat per la gran feina feta, així com al delegat sindical i als companys i companyes de Federació de Tarragona de la CNT i de tantes altres localitats que s’han solidaritzat amb aquest conflicte i que ara veuen com els tribunals els donen la raó.

Confiem que aquest gran triomf en la lluita sindical de la CNT a TEPSA servirà d’estímul per la Secció Sindical en l’organització, consciència i defensa dels treballadors i treballadores de TEPSA, i que ja en les darreres setmanes ha generat noves afiliacions a la CNT entre la plantilla de l’empresa.

 

Sec. d’Acció Sindical

Federació de Tarragona de la CNT

 

 

Diari Més. Edició del 05/08/09

 

 

 

El Punt. Edició impresa del 05/08/09

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.