La CNT de Tarragona obre nova seu

logocnttgnUs comuniquem que la Federació Local de la CNT de Tarragona ha obert  nova seu a la ciutat.

El local està situat prop de la Rambla Nova i al costat de l'edifici de Correus i de la plaça del Mercat.

Estem convençuts de què aquest nou espai representarà un punt d'inflexió de la CNT a Tarragona, i des d'aquest contribuirem al rellançament del sindicalisme autònom i reivindicatiu, de l'anarcosindicalisme.

La direcció del local és la següent: C/Cardenal Cervantes 18, 1-2ª Tarragona

plano local

Aprofitem també, per comunicar-vos que l'antiga adreça de correu electrònic de la CNT de Tarragona passarà a estar inoperativa en poc temps, i la nova adreça per a dirigir-vos a nosaltres és tarragona Arroba cnt-tgna.org

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.